Ανταπόκριση από Νέα Υόρκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο καλός Πατρινός δημοσιογράφος Χριστόδουλος Αθανασάτος, που πλέον ζει και εργάζεται σε ΜΜΕ της Νέας Υόρκης, μας πληροφόρησε μέσω fb πως:

Η Πολιτεία Νέας Υόρκης έκανε αυτό που διαφαινόταν ότι έπρεπε να κάνει: Μετακίνησε το άνοιγμα της εστίασης από την πρώτη στην δεύτερη φάση επαναλειτουργίας της οικονομίαςμόνο για εξωτερικά τραπεζοκαθίσματα. Αυτό σημαίνει ότικαλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον η 8η Ιουνίου έχει κλειδώσει για την πρώτη φάση στην πόληοι επιχειρήσεις εστίασης θα ανοίξουν πάλι για το κοινό στις 22 Ιουνίου. Παράλληλα, ήδη στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει κατατεθεί πρόταση ούτως ώστε να κλείσει η κυκλοφορία σε συγκεκριμένους δρόμους για την τοποθέτηση περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων σε αποστάσεις. Μια εικόνα που πιθανότατα να την δούμε και σε πολλούς δρόμους στην Αστόρια. Πάντως, με δεδομένο ότι τα νούμερα πέφτουν, δεν είχε νόημα η εστίαση να περιμένει τόσο πολύ, ιδίως όταν συγκεντρώνεται τόσος κόσμος και πίνει ποτό με εξωτερική παραγγελία στα όρθια.

(Σημειωτέον, ο συνάδελφος έχει έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές, μέσω skype, μιλώντας για την έκρυθμη κατάσταση στις ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία του Τζωτζ Φλόιντ, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ιδίως στο Super B tv, όπου εργαζόταν επί σειρά ετών)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.