Σε αυτή τη βίλα ζούσε ο ψευτογιατρός – Τι έκρυβε η σοφίτα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μία βίλα με πισίνες και γήπεδο του τένις ζούσε ο ψευτογιατρός, ο οποίος είχε κρατήσει την επικαρπία της υπερπολυτελούς κατοικίας, ενώ ήταν στο όνομα της 12χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, η σοφίτα έκρυβε πολλά μυστικά για τη δράση του 47χρονου, του οποίου τα στοιχεία αναμένεται να δώσει η αστυνομία στη δημοσιότητα την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, στη σοφίτα βρέθηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Μάλιστα, οι αρχές είναι βέβαιες πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας.
Επιπλέον, κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι αρχές ερευνούν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του ψευτογιατρού τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Για τον τρόπο που αποκαλύφθηκε ο ψευτογιατρός μίλησε σήμερα το πρωί, ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, γιατρός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών εξήγησε πως, όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης πηγαίνει να συνεργαστεί με την κλινική ζητούνται κάποια 12 συγκεκριμένα χαρτιά. Μεταξύ αυτών, είναι και ο τίτλος σπουδών του Ιατρικού συλλόγου, για τον οποίο ο ψευτογιατρός είχε υποσχεθεί ότι θα τον έφερνε αργότερα η σύζυγός του.

Όπως περιγράφει ο κ. Παπαγιαννόπουλος, τότε έφυγε και επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και κατά την διάρκεια μια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών παρατήρησαν πως δεν φόρεσε τα γάντια του, όπως τα φοράνε οι γιατροί, ενώ στις ιατρικές απαντήσεις έκανε λάθος.

“Τον καταγγείλαμε μετά από 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

newsit

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.