Μια υπέροχη ανάρτηση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η συμπολίτισσα Λουκία Βερροίου, που διατηρεί το Παλαιοπωλείο Chez Lucie, έκανε μια υπέροχη ανάρτηση στο fb:

Καλημέρα σας, επισκεφθείτε μας στο Παλαιοπωλειο μας Ρήγα Φεραίου 9 και Γκοτση δίπλα στην Φιλαρμονική….

Visitez notre brocante familiale, restaurez vos meubles anciens suivant de techniques ancestrales, ajoutez à votre déco une touche nostalgique et poétique….nous acceptons de dons de livres pour notre petite bibliothèque libre basée sur l’échange de livres ….

Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παλαιών επίπλων για να προσθέσετε μια νοσταλγική πινελιά από το χθες στην επίπλωση και την διακόσμηση του σπιτιού σας αλλά και προτάσεις ανανέωσης των επίπλων σας με βάση τόσο την πατροπαράδοτη παραδοσιακή συντήρηση όσο και τις μοντέρνες τεχνικές της πατινας παλαίωσης

Μην στερειστε τα παλαιά σας έπιπλα, τον πολιτισμό μαςανανεώστε τα, δώστε τους αγαπη και φώς και μέσα από την επιλογή σας αυτή θα συντελεσετε στην ανάδειξη και την διατήρηση του αστικού μας πολιτισμού!!!

Σας περιμένουμε σε έναν ευχάριστο χώρο να μοιραστούμε την καλημέρα μας μαζί σας, δεχόμαστε και δωρεές βιβλίων για την μικρη ανταλλακτική μας βιβλιοθήκη!!

Στηρίξτε τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις στηρίξτε την Ελλάδα!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αγαπούν το παλαιοπωλειο μας και περνούν κάθε τόσο να ανταλλάξουν την καλήμέρα τους μαζί μας!!

Καλή σας μέρα με αγαπη, χαρά και καλή διάθεση!

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.