Βίντεο: Το τελετουργικό που ακολουθεί η Ναόμι Κάμπελ όταν επιβιβάζεται σε αεροπλάνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ναόμι Κάμπελ προσθέτει ακόμα ένα αξεσουάρ στην «στολή προστασίας» που φοράει καθώς ταξιδεύει εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το σουπερμόντελ από την Βρετανία βρέθηκε στην επικαιρότητα το 2019, όταν μοιράστηκε το τελετουργικό που ακολουθεί όταν επιβιβάζεται σε αεροπλάνο, για να αποφύγει την μόλυνση από κάποιο μικρόβιο. Μάλιστα, συμβούλεψε σε βίντεο να «καθαρίσουμε ο,τι θα μπορούσαμε να αγγίξουμε». Τον Μάρτιο του 2020, η Κάμπελ δημοσίευσε φωτογραφίες της στις οποίες φορούσεστολή προστασίας, γυαλιά και μάσκα στον δρόμο προς το αεροδρόμιο για μια πτήση από το Λος Αντζελες στο σπίτι της στην Νέα Υόρκη. Στην λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε στο Instagram έγραψε: «Η ασφάλεια πρώτα απ’όλα».

Εκείνο το διάστημα, περισσότεροι από 110.000 άνθρωποι παγκοσμίως είχαν μολυνθεί από τον ιό.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και με πολύ περισσότερα θύματα και κρούσματα σε παγκόσμιο επίπεδο, η Κάμπελ έκανε πάλι τον γύρο του Διαδικτύου, αυτή την φορά για το αξεσουάρ που πρόσθεσε στην προστατευτική στολή. Το μοντέλο κάθεται στο ιδιωτικό της αεροπλάνο, φορώντας την στολή καιμια προστατευτική «ασπίδα» που καλύπτει το πρόσωπό της. «Εν κινήσει», γράφει η λεζάντα.

View this post on Instagram

On the move…

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η Κάμπελ είχε δηλώσει στο παρελθόν «Ειλικρινά, δεν πρόκειται για ένα αστείο στιγμιότυπο. Δεν είναι εποχή για να κάνουμε χιούμορ, δεν το κάνω για να γελάσουμε και δεν είμαι γελοία. Με αυτόν τον τρόπο αισθάνομαι άνετα να ταξιδέψω, αν χρειαστεί να ταξιδέψω. Προσπαθώ να το περιορίσω. Αν όμως ταξιδέψω, θα ακολουθήσω αυτήν την διαδικασία».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.