Βίντεο: Ο Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε ότι είχε νοσήσει από κορονοϊό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε την Τρίτη 26 Μαΐου ότι είχε προσβληθεί στις αρχές Μαρτίου από τον Covid-19 με ήπια συμπτώματα, παρότι χαρακτηρίζει την εμπειρία του «έναν εφιάλτη», σύμφωνα με την Corriere della Sera.

«Η εμπειρία μου από τον κορονοϊό; Μια ‘τραγωδία’, όλοι μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα», δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Τοσκάνη, όπου μετέβη μαζί με τη σύζυγό του για να δώσουν πλάσμα στο νοσοκομείο της Πίζα.

«Ξεπεράσαμε την ασθένεια καλά, παρόλο που δυστυχώς χρειάστηκε να ακυρώσω πολλές συναυλίες και αυτό ήταν δυσάρεστο. Ήταν σαν να ζούσα έναν εφιάλτη, γιατί ένιωθα ότι δεν είχα πλέον τον έλεγχο της κατάστασης. Ήλπιζα να ξυπνήσω», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων στη χώρα, η οποία ξεκίνησε στις 4 Μαΐου, ο Μποτσέλι δήλωσε «ευχαριστώ τον Θεό που δεν ήμουν εγώ αυτός που έπρεπε να λάβει αποφάσεις».

«Δόξα τω Θεώ, δεν είμαι πολιτικός και δεν κλήθηκα να πάρω αποφάσεις, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτού που πρέπει να λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις», είπε.

Εκτίμησε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει «υπερβολικά μεγάλος συναγερμός» για την πανδημία και πως ήταν μία επιλογή δικαιολογημένη στην αρχή της κρίσης, αλλά όχι τώρα.

Στις 12 Απριλίου, ένα μήνα μετά τη διαγνωστική εξέταση της 10ης Μαρτίου για τον κορονοϊό, στην οποία βρέθηκε θετικός, ο τενόρος έδωσε συναυλία στο Ντουόμο του Μιλάνου, τον μεγάλο καθεδρικό ναό της οικονομικής πρωτεύουσας της χώρας.

Η ερμηνεία του διάσημου Ιταλού τενόρου, ο οποίος έψαλε αναστάσιμους ύμνους στον άδειο καθεδρικό ναό την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.