Θετικός στον κορωνοϊό ο τερματοφύλακας Ράμσντεϊλ της Μπόρνμουθ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο τερματοφύλακας του Μπόρνμουθ, Άαρον Ράμσντεϊλ επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο δεύτερο γύρο των σχετικών εξετάσεων, τρεις ημέρες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην πρώτη παρτίδα τεστ.

Η ομάδα της Premier League ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ένας από τους παίκτες της, έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, όπως προέκυψε μετά από μια δεύτερη παρτίδα τεστ, αλλά δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

«Η εξέτασή μου την περασμένη Δευτέρα πριν αρχίσουμε την προπόνηση ήταν αρνητική», δήλωσε ο Ράμσντεϊλ στην  Sun. «Έτσι, την περασμένη εβδομάδα,  έκανα συνηθισμένα πράγματα, όπως να πάω στο σούπερ μάρκετ και στο βενζινάδικο για να γεμίσω το αυτοκίνητό μου. Ήμουν εξίσου προσεκτικός όπως και πριν την καραντίνα, αλλά φαίνεται κάπου εκεί έξω να μολύνθηκα».

Ο Ράμσντεϊλ είχε επιστρέψει στην προπόνηση όταν η Premier League επέτρεψε στους συλλόγους να διεξάγουν προπονήσεις σε μικρές ομάδες με παίκτες να ακολουθούν τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, είπε ότι δεν είχε συμπτώματα και ότι τώρα είναι σε απομόνωση…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.