Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραμένει στον πάγκο του Ολυμπιακού για ακόμη 2 χρόνια. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε οριστική προφορική, για την ώρα, συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ώστε να μείνει στο τιμόνι της ομάδα για άλλα δύο χρόνια.

Ήταν κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές, αυτό φαινόταν σε κάθε τοποθέτηση είτε από την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς, είτε από την πλευρά των ερυθρολεύκων. Ο κόσμος με την παρουσία του είχε ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο και το σημαντικότερο ο Πορτογάλος έχει την ψήφο και των αποδυτηρίων και των παικτών.

O Ολυμπιακός πήρε από τον Μαρτίνς μία ομάδα που ο κόσμος χαίρεται να την βλέπει, του έδωσε όλα όσα έπρεπε και πλέον επενδύει πάνω στον Πορτογάλο τεχνικό. Η πλήρης συμφωνία ήταν θέμα χρόνου  και ο δρόμος της δημιουργίας ενός ακόμα πιο δυνατού Ολυμπιακού δεν έχει τον σκόπελο της παραμονής ή όχι του προπονητή. Ήδη, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα υπάρξει σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Μαρτίνς και τη διοίκηση για τις κινήσεις του Ολυμπιακού σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε πως πέρα από την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, αρχικά και την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους, υπάρχει και ο δεύτερος αγώνας με την Γουλβς, λογικά στις αρχές Αυγούστου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.