Στον «αέρα» δέκα παίκτες του Παναθηναϊκού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μάιος θα είναι μήνας που ενδεχομένως καθορίσει πολλά για το μέλλον δέκα ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό.

Από πλευράς «βασικών» στο επίκεντρο βρίσκονται τα δύο μπακ. Ο Εμάνουελ Ινσούα θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, αλλά η προσφορά του Παναθηναϊκού δεν τον έχει ικανοποιήσει και θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα, με δεδομένο πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο Ματίας Γιόχανσον μένει επίσης ελεύθερος και δεν είναι σύμφωνος με την πρόθεση των πράσινων να μειωθούν οι αποδοχές του. Πάντως, επειδή ο Σουηδός δεξιός μπακ δεν έχει στα χέρια του κάτι καλύτερο ως τώρα, δεν είναι απίθανο σε μια νέα επαφή με τον Τσάβι Ρόκα να γεφυρωθεί το χάσμα.

Όσον αφορά τον Χρήστο Δώνη, που περίμενε μεγαλύτερη πρόταση ανανέωσης, αλλά δεν έχει βρει ακόμη κάτι εξαιρετικό στο εξωτερικό, είναι όλα ανοιχτά.

Από τη μεριά του, ο Φεντερίκο Μακέντα, μετά την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, ψάχνει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο εκτός Ελλάδας. Ο Ιταλός φορ δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο και ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε «όχι» σε πώλησή του με ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο.

Όσον αφορά στους παίκτες που δεν ήταν βασικοί, τα δεδομένα είναι υπέρ της παραμονής των Γιώργου Βαγιαννίδη και Κώστα Αποστολάκη.

Οι Νίκος Βέργος και Αργύρης Καμπετσής είναι επίσης στον «αέρα», αλλά ο μεν πρώτος έχει αυξημένες πιθανότητες να συνεχίσει ως λύση από τον πάγκο. Ο δεύτερος είχε κάποιες εκλάμψεις, όμως είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσει στην ομάδα ή θα αποχωρήσει.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει τον τελευταίο λόγο σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, όπως και στου Φάνη Μαυρομάτη που είχε δοθεί δανεικός στην Σοντερίσκε πριν την διακοπή.

Τέλος, υπάρχει και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που έχει μεν συμβόλαιο ως το 2022, αλλά λόγω των ελάχιστων συμμετοχών που είχε φέτος, δεν αποκλείεται να ψαχτεί για κάτι διαφορετικό.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.