Πάτρα: Aναβάλλονται γάμοι και βαπτίσεις – Στον «αέρα» οι επιχειρηματίες στους κλάδους διακόσμησης, δεξίωσης κ.τ.λ.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία από τις συνέπειες του κορωνοϊού έχει να κάνει με την τέλεση γάμων και βαπτίσεων, που από το Πάσχα μέχρι και σήμερα έχουν ακυρωθεί, ενώ όσοι ήταν προγραμματισμένοι, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο, άλλοι αναβάλλονται για του χρόνου και άλλοι προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες.

Με λίγα άτομα, με αποστάσεις και με την λήψη μέτρων προστασίας, ξεκινούν να κάνουν τις προετοιμασίες για όποιο μυστήριο επιθυμούν. Αρκετοί μαζί με τους καλεσμένους περιορίζουν και τον στολισμό για την δεξίωση τους.
Πλέον, το κόστος για την διακόσμηση είναι κάτι που τους απασχολεί αρκετά και σίγουρα ψάχνουν όμορφες αλλά οικονομικές λύσεις που όπως εξηγούν ειδικοί σε στολισμούς υπάρχουν λύσεις για όλα τα πορτοφόλια.

«Στον αέρα» είναι όμως όσα μυστήρια έχουν προγραμματιστεί για το φθινόπωρο όπου εκεί αρκετοί είναι σε δίλημμα τι να πράξουν. Αρκετοί είναι και οι επιχειρηματίες της Πάτρας που ασχολούνται με διακοσμήσεις σε δεξιώσεις και είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο της επιχείρησης τους καθώς έχουν να δουν ευρώ στο ταμείο τους από τον Φεβρουάριο, με την περίοδο του καρναβαλιού και του Πάσχα να είναι χαμένη και τελικά να κοιτούν το εμπόρευμά τους στις αποθήκες.

Ευχή όλων παρά τις δυσκολίες να “κινηθεί” λίγο η αγορά τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.