Παίκτης της Βέρντερ μπήκε – προληπτικά – σε καραντίνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λίγες ώρες πριν από την «επανεκκίνηση» της Bundesliga, του πρώτου πρωταθλήματος που ξαναμπαίνει σε αγωνιστικές… ράγες μετά το παγκόσμιο lockdown, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Βέρντερ Βρέμης ανακοίνωσε πως, για προληπτικούς λόγους, έθεσε σε καραντίνα δύο εβδομάδων έναν ποδοσφαιριστή της, διότι συγγενικό του πρόσωπο, διεγνώσθη θετικό στον ιό Covid-19.

Οι «πράσινοι» της Βρέμης δεν γνωστοποίησαν το όνομα του ποδοσφαιριστή τους που μπήκε σε καραντίνα (δεν είναι υποχρεωμένη άλλωστε βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου να το κάνει), όμως όπως έγινε γνωστό ο εν λόγω παίκτης υποβλήθηκε αντίστοιχα σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού τα οποία ήταν αρνητικά. Για λόγους «ασφαλείας», ωστόσο, όλης της υπόλοιπης ομάδας η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της Βέρντερ, αποφάσισαν να τον θέσουν εκτός για 14 μέρες.

«Λόγω κρούσματος στον κοντινό του κύκλο, ένας παίκτης της Βέρντερ τέθηκε σε καραντίνα δυο εβδομάδων. Ο ίδιος ο παίκτης είναι αρνητικός στον ιό», ανέφερε η ανάρτηση της γερμανικής ομάδας στα social media. Ο παίκτης που τέθηκε «off» θα χάσει τόσο το δευτεριάτικο ματς της Βέρντερ με τη Λεβερκούζεν για την 26η αγωνιστική της Bundesliga, όσο κι αυτά που ακολουθούν κόντρα σε Φράιμπουργκ και την Γκλάντμπαχ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.