Μυστήριο ο θάνατος η σύζυγος του τραγουδιστή των Iron Maiden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Πάντι Μπόουντεν, σύζυγος του τραγουδιστή των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, πέθανε την Δευτέρα, 18 Μαϊου. Βρέθηκε νεκρή, λίγο πριν τις 10 το πρωί, στο διαμέρισμα τους, στο Δυτικό Λονδίνο, στην περιοχή του Τσίζικ.

«Πρόκειται για μία τραγωδία, ένα τραγικό ατύχημα. Τα παιδιά μας, Οστιν, Γκρίφιν και Κία είναι συντετριμένοι. Από σεβασμό για την Πάντι, δεν θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω δηλώσεις, σε αυτή την πολύ δύσκολη και επίπονη στιγμή για την οικογένεια μας» αναφέρει ο Ντίκινσον σε ανακοίνωση του.

Το ΕΚΑΒ του Λονδίνου, επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε κλήση στις 09:42 το πρωί ότι υπάρχει κάποιος που δεν αισθάνεται καλά.

Η ανακοίνωση της υπηρεσίας έχει ως εξής: «Δεχθήκαμε κλήση στις 09:42 το πρωί για άτομο που δεν αισθανόταν καλά στο Τσίζικ. Στείλαμε δύο ασθενοφόρα στο σημείο. Το πρώτο έφθασε μέσα σε δύο λεπτά. Δυστυχώς ο ασθενής είχε ήδη πεθάνει».

Η ιστορία του Μπρους Ντίκινσον και της Πάντι Μπόουντεν ξεκίνησε το 1988. Δύο χρόνια μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε και το 2018 οι δρόμοι τους χώρισαν. Τα νέα δεν έγιναν αμέσως γνωστά, καθώς οι δυό του δεν είχαν κοινοποιήσει το γεγονός ότι βρίσκονται σε διάσταση, μέχρι τον Νοέμβριο του 2019 οπότε και επισημοποιήθηκε ο χωρισμός τους.

Σύμφωνα δε, με πληροφορίες ήταν σε μεγάλη δικαστική διαμάχη.

Από τον γάμο τους απέκτησαν τρία παιδια. Δύο γιούς, τους Όστιν 29 ετών και Γκρίφιν 27 ετών και μία κόρη την Κία ηλικίας 28 ετών.

Ο χωρισμός τους ήρθε στο προσκήνιο τέσσερα χρόνια μετά την μάχη με τον καρκίνο που έδωσε ο Μπρους Ντίκινσον. Η διάγνωση ήταν καρκίνος στο λαιμό, καθώς είχαν βρεθεί δύο όγκοι στην γλώσσα. Έξι μήνες μετά από χημιοθεραπείες και ακτινοβολίες ο Μπρους Ντίκινσον βγήκε νικητής.

Μάλιστα το 2017, ο φρόντμαν των Iron Maiden, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε μέσα από την αυτοβιογραφία που εξέδωσε, με τίτλο, «What does this button do».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.