Η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου έκλεισε τα 16 και είναι ίδια η μητέρα της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το να γιορτάσει κανείς τα γενέθλια του σε κατ′ οίκον περιορισμό, λόγω της πανδημία του κορονοϊού, δεν είναι και ό,τι καλύτερο -όπως συμβαίνει ακόμη στις ΗΠΑ. Η απουσία φίλων και αγαπημένων προσώπων αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τον ξεχωριστό χαρακτήρα αυτής της μέρας.

Για την κόρη όμως της Γκουίνεθ Πάλτροου και του τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, η μέρα των γενεθλίων της, παρά το lockdown, συνοδεύτηκε από τα εξαιρετικά, τρφερά λόγια της μάνας προς την κόρη και μάλιστα, δημόσια.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήρε την 16χρονη Απλ, για το πόσο «έξυπνη» είναι, πόσο «σκληρά εργάζεται» και πάνω απ′ όλα για το γεγονός ότι «αποτελεί την χαρά της ζωής».

View this post on Instagram

I can’t believe I’m actually writing these words but… happy sweet sixteen my darling girl. You are the light of my heart, you are pure joy. You are wickedly intelligent and you have the best, most dry, most brilliant sense of humor. I have the best time being your mom. I love our nightly evening chats when I really get to hear what’s on your mind. You work hard to get whatever it is you want to achieve, and you have grit and responsibility in spades. I am so damn lucky to be your mother, you beautiful, kind young woman. Thank you for choosing me. I adore you to the moon and back a zillion times. I’m sorry you are having this particular birthday during these circumstances, but as always with you, you find the best in everything. 💝

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά χαρούμενα γενέθλια, λατρευτό μου κορίτσι. Είσαι το φως της καρδιάς μου. Είσαι απίστευτα έξυπνη. Η χαρά της ζωής, με μοναδική αίσθηση του χιούμορ. Ό,τι ωραιότερο συνέβη στην ζωή μου είναι πως είμαι η μητέρα σου. Αγαπώ τις βραδινές μας συνομιλίες, αφού μοιράζεσαι μαζί μου όσα έχεις στη σκέψη σου. Δουλεύεις σκληρά για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μητέρα σου. Είσαι μία όμορφη και ευγενική νέα γυναίκα. Σ′ ευχαριστώ που με διάλεξες. Σε θαυμάζω μέχρι το φεγγάρι και εκατομμύρια φορές ακόμη.

Στην συνέχεια η Γκουίνεθ Πάλτρου ζήτησε συγγνώμη από την εορτάζουσα Απλ για τον τρόπο που έπρεπε να γιορτάσει τα γενέθλια της.

«Λυπάμαι για τον τρόπο που γιορτάζεις αυτή την ημέρα αλλά όπως πάντα, βλέπεις την θετική πλευρά σε όλα τα πράγματα».

Οι θαυμαστές της Γκουίνεθ Πάλτρου δεν μπορούσαν παρά να αναφερθούν στη μεγάλη ομοιότητα μητέρας και κόρης.

Παρά το γεγονός ότι δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια της Απλ, είναι βέβαιο πως, όλο και κάποιες εκπλήξεις θα περιελάμβανε το εορταστικό μενού.

Τον Απρίλιο, στα γενέθλια του γιού τους Μόουζες, ο οποίος έκλεινε τα 14 του χρόνια, σύσσωμη η οικογένεια, παρέα με καλούς φίλους, βρέθηκε έξω από το σπίτι, κρατώντας μπαλόνια και παίζοντας μουσική.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.