Κέρκυρα: Συνελήφθη «ο δράκος της Λευκίμμης»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό που διήρκεσε τρεις εβδομάδες, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να συλλάβουν το Σάββατο στην Κέρκυρα τον 47χρονο «δράκο της Λευκίμμης», ο οποίος αναζητούνταν καθώς κατηγορείται για νέο βιασμό, αυτή τη φορά μιας 34χρονης από την Αλβανία.

Η Αστυνομία εντόπισε τον 47χρονο άνδρα, όταν τον αναγνώρισε ένας περαστικός στην περιοχή Αη Γόρδη Παλαιοχωρίου στην Λευκίμμη.

Στη θέα των αστυνομικών, ο 47χρονος επιχείρησε να διαφύγει. Ωστόσο, στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε μέσα σε μια χαράδρα βάθους 200 μέτρων. Λίγο αργότερα, τον εντόπισαν τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά K-9 της Αστυνομίας.

Επιχείριση απεγκλωβισμού

Εσπευσμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού βρέθηκε στο σημείο και μετά από αρκετή ώρα τον απεγκλώβισαν, τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο, σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr.

O 47χρονος φαίνεται ότι ήταν οργανωμένος, αφού στην κατοχή του βρέθηκε εξοπλισμός που παράγει ρεύμα ώστε και εκείνος με την σειρά του να φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.