Γαλλία: Άνδρας άνοιξε πυρ στα γραφεία εταιρείας-Σκότωσε 3 άτομα και αυτοκτόνησε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άνδρας εισέβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία εταιρείας στη Γαλλία και με τη χρήση αυτόματου όπλου, σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε έναν ακόμη, πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του επιχειρώντας να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ηλεκτρονική έκδοση της κρατικής τηλεόρασης της Γαλλίας France 3, ο ύποπτος παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της εταιρίας στην κοινότητα Σαν Βαράν, στο γεωγραφικό διαμέρισμα Ντε-Σεβρ στη δυτική Γαλλία, εισέβαλε σε αίθουσα όπου πραγματοποιούνταν συνάντηση των εργαζομένων και άνοιξε πυρ.

Ο 37χρονος που εξασκούνταν στη σκοποβολή, άνοιξε πυρ με πιστόλι 9 χιλιοστών, πριν στρέψει το όπλο στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο άνδρας από τη Γαλλία, είχε προλάβει να σκοτώσει τρεις εργαζόμενους, ενώ τραυμάτισε έναν ακόμη, ο οποίος ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Φαίνεται πως ο δράστης είχε κριθεί ακατάλληλος για την οποιαδήποτε θέση στην εταιρία το προηγούμενο διάστημα. Ζούσε με τη μητέρα του σε κοντινή περιοχή και σύμφωνα με τις πληροφορίες «δεν ήταν πολύ καλά» από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας του, εδώ και έναν περίπου χρόνο.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, κατά πόσο ο άνδρας στη Γαλλία είχε στόχο συγκεκριμένους ανθρώπους ή αν έριξε στα τυφλά κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των εργαζομένων. Την ώρα της επίθεσης, μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν 9 εργαζόμενοι, οι οποίοι και συζητούσαν για τον τρόπο επιστροφής στην εργασία μετά την καραντίνα για τον κορωνοϊό.

«Μπήκε στην αίθουσα ήρεμα. Όταν τον είδε ο διευθυντής συνειδητοποίησε πως κάτι συνέβαινε» αναφέρει ο δήμαρχος της κοινότητας στη Γαλλία. «Πυροβόλησε τρία άτομα που φαινόταν πως ήθελε να χτυπήσει», συνέχισε ο ίδιος παραθέτοντας μαρτυρίες των παρευρισκομένων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.