Εστιατόρια και καφετέριες: Ο τρόπος λειτουργίας – Αναλυτικός οδηγός για προσωπικό και πελάτες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πλήρη οδηγό για την εστίαση ενόψει της επανεκκίνησης του κλάδου την προσεχή Δευτέρα 25 Mαΐου, εξέδωσε ο ΕΦΕΤ.

Ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.) και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης (ΕΠ.Ο.ΕΣ), ενόψει της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης από τις 25 Μαΐου 2020, εκδίδει τον «Οδηγό Επανεκκίνησης για τη Μαζική Εστίαση» με σκοπό την παροχή απλών και πρακτικών οδηγιών προσαρμογής στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τη νόσο COVID-19. Οι οδηγίες βασίζονται στην ανάλυση του προφίλ επικινδυνότητας του ιού για τους χώρους εστίασης και στις βέλτιστες πρακτικές όπως αυτές αποτυπώνονται σε διεθνείς και εθνικές συστάσεις.

Στην ομάδα που συνέταξε τον οδηγό συμμετείχαν, εκτός από στελέχη του ΕΦΕΤ, εξέχοντες επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο καθώς και έμπειρα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων, μέλη των ανωτέρω αναφερόμενων φορέων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ τον πλήρη οδηγότου ΕΦΕΤ για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν εστιατόρια και καφετέριες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.