Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι; – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την προανάκριση για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, που σύμφωνα με την “Espresso” δείχνει ως κίνητρο την αρρωστημένη ερωτική εκδίκηση, διενεργεί η Ασφάλεια Καλλιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η άγνωστη δράστις έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας να περιμένει στην είσοδο της εταιρείας την 34χρονη και της έβαλε τις φωνές πριν να της επιτεθεί, άγνωστο για ποιον λόγο.

Ωστόσο, αναζητείται υλικό από κάμερες της ευρύτερης περιοχής για να χαρτογραφηθούν όλες οι κινήσεις της. Ήταν γύρω στις 9.30 το πρωί όταν η 34χρονη υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας πάρκαρε το μικρού κυβισμού κόκκινο όχημά της στο άνοιγμα της οδού Μπουμπουλίνας. Μόλις βγήκε κατευθύνθηκε προς τα γραφεία εταιρείας και περίμενε το ασανσέρ στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Η χειρουργική μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπο της μαυροφορεμένης γυναίκας η οποία την πλησίασε δεν προκάλεσε εντύπωση λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Όμως εκείνη ξαφνικά την περιέλουσε με καυστικό υγρό που άρχισε να κατακαίει το πρόσωπο και τον θώρακά της και τράπηκε σε φυγή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.