Αντί για μάσκα… φόρεσαν καρπούζι οι ληστές μίνι μάρκετ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα είχαν δύο άντρες για να φέρουν σε πέρας μία ληστεία σε μίνι μάρκετ. Προκειμένου να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αντί για μάσκα, πήραν ένα καρπούζι, το έκοψαν στα δύο, αφαίρεσαν το εσωτερικό και το φόρεσαν καπέλο.

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας της Λουίζα στην πολιτεία της Βιρτζίνια, των Ηνωμένων Πολιτειών, δημοσιέυσε το Σάββατο, 16 ΜαΪου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία, με την ελπίδα να εντοπίσει τους δύο άντρες.

Το περιστατικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος και την Κυριακή, ο ένας από αυτούς συνελήφθη. Πρόκειται για ένα νεαρό άντρα ηλικίας 20 ετών, ονόματι Τζάστιν Ρότζερς, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή αλκοολούχων ποτών, κατοχή αλκοολούχου ποτού από ανήλικο και χρήση μάσκας προκειμένου να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του σε δημόσιο χώρο.

Πελάτης που βρισκόταν στο μίνι μάρκετ την ώρα της ληστείας, χαρακτήρισε την ιδέα των δύο νέων, έξυπνη αλλά βλακώδης.

«Νομίζω ότι είναι γελοίο. Καινοτόμο αλλά γελοίο. Αν σκεφτούμε την δουλειά που πρέπει να κάνεις για να αδειάσεις το εσωτερικό ενός καρπουζιού και να το φορέσεις στο κεφάλι σου, νομίζω πως είναι κάπως τρελό».

Να σημειωθεί πως η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα το έτερο «καρπουζοκέφαλο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.