3 πράγματα που δεν πετάμε ποτέ από την ντουλάπα μας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν αρχίσουμε την εκκαθάριση στην ντουλάπα μας καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε περισσότερο τι κρατάμε και τι πετάμε.

Ακολούθουν τρία πράγματα που θα πρέπει σε κάθε εκκαθάριση να βάζουμε στην άκρη για την επόμενη σεζόν.

1. Τσάντες με την υπογραφή σχεδιαστών

Υπάρχουν τρία υλικά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο στα οποία αξίζει να επενδύσεις τα χρήματα σου.  Παπούτσια, τσάντες και πανωφόρια. Και μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι μία ακριβή τσάντα του οίκου Dior ή του οίκου Prada, κοστίζει πάρα πολύ και κινδυνεύει να φύγει από τη μόδα, αλλά η αλήθεια είναι πως οι τάσεις γρήγορα επιστρέφουν οπότε αν έχεις πληρώσει για ένα κομμάτι με επώνυμη υπογραφή καλά θα κάνεις να το κρατήσεις στη ντουλάπα σου για πάντα. Από την άλλη, αν σκέφτεσαι να αγοράσεις τώρα μία διαχρονική τσάντα, διάλεξε μία απλή, κλασική μονόχρωμη που θα είναι πάντα μέσα στα πράγματα.

2. Οι ζώνες

Ποτέ οι ζώνες σε μία γκαρνταρόμπα δεν γίνεται να είναι υπερβολικά πολλές. Από τα πιο χρήσιμα και παράλληλα υποτιμημένα αξεσουάρ στον κόσμο, οι ζώνες μπορούν να αναβαθμίσουν ένα outfit μέσα σε ένα λεπτό. Από ένα «βαρετό» πλεκτό φόρεμα μέχρι το αγαπημένο σου τζιν. Μην τις βγάλεις ποτέ από τη ζωή σου όσο καιρό κι αν τις έχεις. Θα έρθει η ώρα που θα σου χρειαστούν.

5. Τα διαχρονικά πανωφόρια

Ακριβώς όπως και οι τσάντες τα διαχρονικά πανωφόρια είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να ξεφορτωθείς από τη γκαρνταρόμπα σου. Όσες φορές κι αν τα έχεις φορέσει είναι βέβαιο, με μαθηματική ακρίβεια, ότι θα τα χρειαστείς πάλι. Στην ομπρέλα «διαχρονικά πανωφόρια» περιλαμβάνονται τα μαύρα παλτό, οι καμπαρντίνες, το καμηλό παλτό, μία γούνα και ένα πουπουλένιο μπουφάν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.