Βίντεο: Online τζαζ συναυλίες και όχι μόνον…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η δράση του ΚΠΙΣΝ #snfccAtHome συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα. Στις Παραβάσεις, το Θεατρικό Αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ, ο Νίκος Χατζόπουλος ζωντανεύει το διήγημα του πατέρα της λογοτεχνίας μυστηρίου και τρόμου Έντγκαρ Άλαν Πόε, «Η Πτώση του Οίκου των Άσερ», υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Κατερίνας Ευαγγελάτου, την Κυριακή 12 Απριλίου, στις 19.00.

Ένας επισκέπτης καταφθάνει στον σκοτεινό Οίκο των Άσερ, προκειμένου να επισκεφθεί τον παιδικό φίλο του, Ρόντερικ Άσερ. Ο οικοδεσπότης καθιστά σταδιακά σαφές ότι η δίδυμη αδερφή του, Μέιντλιν, έχει τοποθετηθεί στην οικογενειακή ταφική κρύπτη, στα βάθη της έπαυλης, αλλά δεν είναι νεκρή. Όταν εκείνη επανεμφανίζεται, ο επισκέπτης φεύγει σαν τρελός, καθώς ολόκληρη η έπαυλη σχίζεται στα δύο και τα συντρίμμια της βυθίζονται για πάντα σε μια λίμνη.

Μία συνταρακτική αφήγηση για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο (η ηχογράφηση θα παραμείνει διαθέσιμη στο site του ΚΠΙΣΝ).

Ο ηχογραφημένος κύκλος συναυλιών Jazz Chronicles του ΚΠΙΣΝ μας παρουσιάζει την Τρίτη 7 Απριλίου, στις 20.00 τους Stefanos Andreadis Flying Jazz Quartet οδηγώντας μας σε ηχητικά τοπία που θυμίζουν Μεσόγειο, ενώ οι Sugahspank! & The Swing Shoes feat. Irene Dimopoulou έρχονται την ίδια ώρα την Πέμπτη 9 Απριλίου, με παρεΐστικη ενέργεια και όρεξη για πειραματισμό.

Ακόμη, τo #snfccAtHome μας ξαναφέρνει σε επαφή με το έργο του Πάμπλο Πικάσο μέσα από τη μαγνητοσκοπημένη διάλεξη «Ο Πικάσο πέρα από τον μύθο», της καθηγήτριας Ιστορίας της Σύγχρονης Τέχνης Άντρης Μιχαήλ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.