Βίντεο: Λιγνάδης – Μαρκουλάκης διαβάζουν Ευγένιο Σπαθάρη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ένα πρωτότυπο παιδικό πρόγραμμα με τίτλο «Ιστορίες για παιδιά», αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΕΡΤ με το Εθνικό Θέατρο, όπου γνωστοί ηθοποιοί της Πρώτης Κρατικής Σκηνής βρίσκονται στους χώρους του Εθνικού και διαβάζουν λογοτεχνικά κείμενα από τα Ανθολόγια του Δημοτικού Σχολείου, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 22 Απριλίου. 

Στην πρώτη εκπομπή, ο Δημήτρης Λιγνάδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θέατρου και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διαβάζουν μαζί, από την άδεια Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, το κείμενο «Ο Καραγκιόζης και ο Καταραμένος Όφις» του Ευγένιου Σπαθάρη από το Θέατρο Σκιών, και, όπως φαίνεται, το απολαμβάνουν με την καρδιά τους. 

Μεταξύ άλλων, στο ειδικό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 12:00 από την ΕΡΤ2 (αμέσως μετά το τέλος της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης), θα απολαύσουμε τους ηθοποιούς Ράνια Οικονομίδου, Έμιλυ Κολιανδρή, Τζόυς Ευείδη, Γιώργο Πυρπασόπουλο και Αλίκη Αλεξανδράκη.

Η σκηνοθεσία της εκπομπής που είναι εσωτερική παραγωγή της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ, είναι του Κώστα Μαχαίρα, η διεύθυνση παραγωγής της Κυριακής Βρυσοπούλου, η διεύθυνση φωτογραφίας των Γιάννη Λαζαρίδη και Χρήστου Μακρή και το μοντάζ του Θανάση Ντόβα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.