«…το πρωί τους δέρνουν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου έγραψε στο fb καλή ατάκα -έστω κι αν υπερβάλλει ολίγον:

«Το βράδυ τους χειροκροτούν, το πρωί τους δέρνουν. Έτσι, για να μην καλομαθαίνουν εκεί στα Νοσοκομεία».

Η κ. Αναγνωστοπούλου αναφέρεται προφανώς στην κάτωθι είδηση:

Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Τρίτης 7/4 στον Ευαγγελισμό όταν η αστυνομία μπήκε μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων. Σύμφωνα με το MEGA, μετά από τις αποδοκιμασίες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από τον προαύλιο χώρο του Ευαγγελισμού. Υπήρξε φραστική ένταση και αποδοκιμασία των αστυνομικών, όταν εκείνοι προσπάθησαν να διαλύσουν το πλήθος, «καθώς δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις λόγω κορωνοϊού»

Οι αστυνομικοί εισήλθαν στον χώρο του νοσοκομείου, ζητώντας εξηγήσεις, με το πρόσχημα ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις και ο συνωστισμός.

Ηλίας Σιώρας_Ευαγγελισμός

Γ.Ν.Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ "Τα πρόσωπά μας και τα πρότυπά μας, είναι υγειονομικοί που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην επιστήμη και στον αγώνα. Είναι το ζεύγος Κιουρί, είναι ο Γεώργιος Παπανικολάου, είναι ο Πέτρος Κόκκαλης, είναι ο Γρηγόριος Λαμπράκης, είναι ο Τσε Γκεβάρα ο γιατρός και τόσοι άλλοι. Και για αυτούς μπαίνουμε πρώτοι στη μάχη ενάντια στην πανδημία και πρώτοι στον αγώνα για ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας χωρίς επιχειρηματική δράση. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ." Ο Ηλίας Σιώρας, πρρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, μιλά στην πύλη του νοσοκομείου πριν λίγα λεπτά.Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας Υγείας (7 Απριλίου) και της πανελλαδικής μέρας δράσης για τη δημόσια υγεία της ΟΕΝΓΕ.Είμαστε μαζί σας μαχόμενοι γιατροι. Είστε μαζί με όλη την κοινωνίαΟι δράσεις στα νοσοκομεία συνεχίζονται και στις 21.00 Τα λέμε μπαλκόνι: Η φωνή μας να ακουστεί! #ΚανέναςΜόνος #ΚαμίαΜόνη #AntiviruSolidarityGR #FightForLife

Gepostet von Covid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη am Montag, 6. April 2020

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.