Σκέψεις στη διαδρομή…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο γνωστός Πατρινός γιατρός Νίκος Οικονομόπουλος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση για το τώρα και και το μετά:

ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΠΙΤΙ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Για την περιπέτεια της παγκόσμιας κοινωνίας που οφείλεται στον κορονοϊό έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά και θα υπάρξει και συνεχεια .
Η ΥΓΕΙΑ όπως αναφέρουν όλοι είναι πάνω απ’ όλα και γιαυτό παίρνονται μέτρα προληπτικά και θεραπευτικά με στόχο να περιορίσουν τις απώλειες και την εξάπλωση .
Οι τοπικές κυβερνήσεις ενισχύουν οικονομικά τους πολίτες απο τα αποθεματικά τους (και όσο αφορα την Ευρώπη για την οποία ξέρουμε, τα κράτη μέλη ζητούν βοήθεια και απο τα Αποθεματικά της!!!)
Είναι ομως αβέβαιο αν αυτά θα είναι αρκετά ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον ένα άνευ προηγουμένου κατολίσθημα των κρατικών οικονομιών και ιδιαίτερα των ασθενέστερων.
Στην Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Ένωσης η πρόταση για ένα ευρωομόλογο(κορονό-ομόλογο) ικανό να αναχαιτίσει ένα τετοιο κατολίσθημα έπεσε στο κενό απο την άκαμπτη στάση της Γερμανίας και των δορυφόρων της.
Η απορία μου λοιπον είναι …μια πανδημία με συμπαντικά, γαλαξιακά χαρακτηριστικά ή κάτι άλλο που υποχρεώνεται η γενιά μας να αντιμετωπίσει ή άλλο ένα τέχνασμα με απωτερο σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ?και την καθυπόταξη των διαλυμένων οικονομικά κρατών ?και για τα δυο λυπάμαι βαθύτατα. Για το δεύτερο ομως, εξοργίζομαι ….!
Μείνετε λοιπόν σπίτι, ακολουθήστε τις οδηγίες των ειδικών, προστατεύστε την υγεία σας και να ξέρετε: «όσες λιγότερες οι απώλειές μας, τόσο μεγαλύτερη η στεναχώρια τους»!!!
-την αγάπη μου με θετικές σκέψεις …!!!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.