Το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Ξάνθη (φωτο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στην Ξάνθη από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Το πρωί της Κυριακής οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν από το Σάββατο άρχισαν να προκαλούν καταστροφές, ρίχνοντας δέντρα και κλαδιά ενώ μέχρι και ένα τοιχίο κατέρρευσε. Οι ισχυροί άνεμοι είχαν μάλιστα ως συνέπεια την ανατροπή δύο φορτηγών οχημάτων στο τμήμα Ξάνθης – Κομοτηνής, στο ύψος του Ιάσμου.

Οι ισχυροί άνεμοι ήταν αρκετοί για να προκαλέσουν αρκετές πτώσεις δέντρων σε περιοχές όπως η Γενισέα και το Νέο Όλβιο. Μέσα στην πόλη, στην περιοχή της Κυψέλης ένα τοιχίο κατέρρευσε ενώ στην περιοχή της Χρύσας σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος αλλά και προβλήματα στην πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μέσα στην πόλη καταγράφονται κυρίως πτώσεις μικρο-αντικειμένων από μπαλκόνια με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επεμβαίνει από νωρίς το πρωί της Κυριακής σε όσα περιστατικά κρίθηκε αναγκαίο.

Την ίδια στιγμή το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει και την ορεινή ζώνη της Ξάνθης συνεχίστηκε και την Κυριακή με έντονες χιονοπτώσεις αλλά και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Δασικό Χωριό ντύθηκε στα λευκά τις τελευταίες ημέρες με το πυκνό χιόνι να έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα και το σκηνικό του καιρού να μην θυμίζει σε τίποτα άνοιξη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά στο ορεινό δίκτυο χωρίς να έχουν καταγραφεί προβλήματα.

Πηγή: xanthinea.gr
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.