Πάτρα: Σαββατοκύριακο με ζέστη και ήλιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπεται για σήμερα Σάββατο, για την Πάτρα. Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία τις μεσημβρινές ώρες θα φθάσει τους 23 βαθμούς, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Η ένταση των ανέμων θα περιοριστεί στο ένα μποφόρ και η υγρασία τις βραδινές ώρες θα φθάσει το 85%.

Ακόμη μεγαλύτερη άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε την Κυριακή , όπου λόγω της ηλιοφάνειας το θερμόμετρο θα “δείξει” μέχρι και 24 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά αναμένονται το Σάββατο 11 Απριλίου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Βοριάδες έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, όπου και υπάρχει ενδεχόμενο για σποραδικές βροχές.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια και στα κεντρικά ηπειρωτικά από 8 έως 23, στα νότια ηπειρωτικά από 10 έως 24, στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου από 10 έως 22 και στην Κρήτη από 9 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 3 και το μεσημέρι και απόγευμα έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.