Πάτρα: Η δημοτική Αρχή τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της οδού Βότση (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Κυριακή του Πάσχα, 19 Απρίλη, συμπληρώθηκαν 29 χρόνια από την φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του Γιώργου Παπασωτηρόπουλου 58 χρόνων, του Βασίλη Κυριακόπουλο 53, του Γιάννη Καυκά 25, της Όλγας Στραγγαλινού 25, του Δημήτρη Σεϊτανίδη 23 και της Γεωργίας Βέρρα 24 χρόνων.

Δυστυχώς λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοϊού, ήταν απαγορευτική η πραγματοποίηση του ετήσιου μνημόσυνου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη απέτισαν φόρο τιμής στους συμπολίτες μας που έχασαν την ζωή τους από την έκρηξη της βόμβας.

Η Αντιδήμαρχος σε δήλωσή της τόνισε:

«Είμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και για να στείλουμε σαφές μήνυμα   ότι τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα όχι μόνο δε συνιστούν πολιτική πράξη, αλλά αντίθετα συνιστούν πράξη ενάντια στην κοινωνία κι ενάντια στην ίδια την ανθρώπινη ζωή».

Η Δημοτική Αρχή τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Βότση

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΤΣΗ.Την Κυριακή του Πάσχα, 19 Απρίλη, συμπληρώθηκαν 29 χρόνια από την φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του Γιώργου Παπασωτηρόπουλου 58 χρόνων, του Βασίλη Κυριακόπουλο 53, του Γιάννη Καυκά 25, της Όλγας Στραγγαλινού 25, του Δημήτρη Σεϊτανίδη 23 και της Γεωργίας Βέρρα 24 χρόνων.Δυστυχώς λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοϊού, ήταν απαγορευτική η πραγματοποίηση του ετήσιου μνημόσυνου.

Gepostet von ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ am Dienstag, 21. April 2020

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.