Πάτρα: «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» κοσμεί την είσοδο του Καραμανδανείου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα έργο του εικαστικού Ένο Σκορδάνι πρόσφερε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στην Πάτρα, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής, θέλοντας με αυτή τη κίνηση να κάνει μικρούς και μεγάλους να χαμογελάσουν και να πάρουν δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες ημέρες.
Το έργο, η «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», κοσμεί πλέον την είσοδο του νοσοκομείου και σίγουρα όσοι το αντικρύζουν νιώθουν λίγο πιο αισιόδοξα.

Το λόγια που συνοδεύουν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων συγκινούν… «Μ’ένα ευχαριστώ στους στρατιώτες της πρώτης γραμμής της υγείας και με την ευχή για γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς…», γράφουν.

«Αυτό το Πάσχα κληθήκαμε ν ’αντιμετωπίσουμε πολλά, καταστάσεις πρωτόγνωρες και δύσκολες όχι μόνο για τον κλάδο μας, αλλά και για όλον τον κόσμο . Αυτό που μας έμαθε η δουλειά μας και το έργο μας όμως, είναι να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι , έστω και συμβολικά , θα έπρεπε να σταθούμε δίπλα στους στρατιώτες της πρώτης γραμμής της υγείας αλλά και στους ασθενείς, επισημαίνει ο Σύλλογος Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής εξηγώντας τον λόγο της προσφοράς του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, σημείο αναφοράς παιδιατρικής περίθαλψης για όλη τη Δυτική Ελλάδα, με την ευχή όλα να πάνε καλά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.