Πανεπιστήμιο Πατρών: Υποψήφιος πρύτανης ο Θεόδωρος Χριστόπουλος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μήνυμά του στο πανεπιστημιακό βήμα ο καθηγητής του Τμήματος Χημείας Θεόδωρος Χριστόπουλος γνωστοποιεί και επισήμως την υποψηφιότητά του στις επικείμενες πρυτανικές εκλογές.
Μεταξύ άλλων στο μήνυμά του αναφέρει:
«Προχωρώ με συναίσθηση ότι κίνητρό μου δεν είναι η προσωπική φιλοδοξία, αλλά η γνήσια διάθεσή μου για προσφορά στο Πανεπιστήμιο. Η διαδικασία των πρυτανικών εκλογών θα οριστικοποιηθεί σύντομα με πολυνομοσχέδιο. Μετά την ψήφισή του, θα σας ανακοινώσω τους συναδέλφους-συνεργάτες μου που θα πλαισιώσουν το πρυτανικό σχήμα. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, κινούμενοι πάντοτε σε πλαίσιο ακαδημαϊκότητας και ευπρέπειας» και προσθέτει:
«Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές, θα προσπαθήσω να συζητήσω με όλους σας για τα ζητήματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Πατρών. Επειδή όμως η πανδημία έχει δημιουργήσει -τουλάχιστον για την ώρα- πρωτόγνωρες συνθήκες για την μεταξύ μας επικοινωνία, παρακαλώ όποιος/όποια από σας επιθυμεί, να μου στείλει είτε στο προσωπικό μου email, είτε μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας που έχω δημιουργήσει, συγκεκριμένες ανάγκες, προβλήματα και δυσκολίες (μικρές ή μεγάλες) που αντιμετωπίζει στις διάφορες πτυχές της δραστηριότητάς του/της στο Πανεπιστήμιο. Αυτή η ανατροφοδότηση θα είναι πολύτιμη για την συνδιαμόρφωση του τελικού προγράμματος της υποψηφιότητάς μου.
Αντιλαμβάνομαι ότι μια τέτοιου είδους επικοινωνία δεν υποκαθιστά την πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή μας, αλλά αποτελεί μια καλή διέξοδο μέχρι να αποκατασταθεί η κανονικότητα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.