Η “Ωρα Πατρών” κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η «Ώρα Πατρών» σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι σε μια συμβολική πράξη κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη του Αγωνιστή της Δημοκρατίας Μανώλη Γλέζου, στα Υψηλά Αλώνια στο μνημείο των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς τιμώντας την ιστορία και τους αγώνες του τελευταίου Παρτιζάνου της Ευρώπης.
Ήδη, η «Ώρα Πατρών» με πρότασής της είχε καταθέσει αίτημα στο Δήμο Πατρέων για να βγει ψήφισμα και να υπάρχει ονοματοθεσία κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτά από όλες τις παρατάξεις.

Η «Ώρα Πατρών» προτείνει στο Δήμο Πατρέων να υπάρξει ειδική συνεδρίαση για το κτήριο της οδού Κανακάρη (οικία Γιοβάνη) που είχε επιταχθεί από τους Γερμανούς είχαν περάσει χιλιάδες αγωνιστές της αντίστασης και να τοποθετηθεί ειδική σήμανση διασώζοντας την ιστορική μνήμη για τις επόμενες γενιές.

Τέλος, καλούμε τα μέλη και τους φίλους της «Ώρα Πατρών» να συμμετέχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Απριλίου στην πλ. Γεωργίου στο επάνω μέρος από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας και ώρες 9:30-13:30 και 17:30-20:30 προς τιμήν του Μανώλη Γλέζου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.