Ο Όντι και η Καρμέλ είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολύχρωμους φίλους (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύο συμπαθέστατοι τετράποδοι «φίλοι», στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί την εβδομάδα που μας πέρασε, καθώς δέχτηκαν ένα απρόσμενο δώρο.

Τα δύο σκυλιά, ράτσας τζακ ράσελ, ο Οντι και η Κραμέλ, ηλικίας δύο μηνών,που ανήκουν στο κέντρο προστασίας αδέσποτων ζώων, «Atlanta Humane Society», στην πολιτεία της Τζόρτζια στην πόλη της Ατλάντα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ενυδρείο της πόλης, το «Georgia Aquarium».

Ο Όντι και η Καρμέλ, έτρεξαν με την ψυχή τους στο άδειο από κόσμο ενυδρείο, καθώς αυτό τον καιρό, είναι κλειστό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε βίντεο που ανήρτησε το «Atlanta Humane Society», στον λογαριασμό τους στο Twitter, τα δύο τερτάποδα παίζουν έτσι ώστε να κάνουν την καθιερωμένη γυμναστική τους αλλά και για να κάνουν καινούργιους – πολύχρωμους φίλους.

«Βοηθάμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και η μέρα αυτή δεν αποτελούσε εξαίρεση. Εξακολουθούν να φροντίζουν τα ζώα τους κατά τη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας πανδημίας, όπως και εμείς, και αυτός ήταν ένας τρόπος να δώσουμε στα κουτάβια μια ημέρα διασκέδασης και χαράς», δήλωσε η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ στο ενυδρείο της Τζόρτζια, Τζέσικα Φοντάνα.

Το «Georgia Aquarium», δεν είναι το μόνο που οργανώνει τέτοιου είδους συναντήσεις.

Στις αρχές Μαρτίου, το «Shedd Aquarium», στην πόλη του Σικάγο, στην πολιτεία του Ιλινοϊ, έδωσε την ευκαιρία στους πιγκουίνους του, να βγουν για μία βόλτα, έξω από τον χώρο που κατοικούν, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά, τις εγκαταστάσεις, ολόκληρου του ενυδρείου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.