Νέο τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη το απόγευμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έκκληση στους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό και το Πάσχα θα απευθύνει με διάγγελμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέο τηλεοπτικό διάγγελμα θ’ απευθύνει στις 19.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θ’ απευθυνθεί στους πολίτες για να εφιστήσει την προσοχή τους ως προς την τήρηση των περιοριστικών μέτρων εν όψει του Πάσχα, στη λογική των όσων περιέγραψε νωρίτερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ο Στέλιος Πέτσας.

Κεντρικό μήνυμα, δηλαδή, θα είναι πως η στρατηγική επιστροφής στην κανονικότητα περνά μέσα από την αυστηρή τήρηση των μέτρων τις ημέρες του Πάσχα, ούτως ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που έχουν γίνει ως τώρα και με τα αποτελέσματα που έφεραν στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται πως δεν πρόκειται για το πρώτο – ούτε, κατά πώς φαίνεται για το τελευταίο – τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού, αφού ειλημμένη απόφαση των ιδίων και των συνεργατών του είναι να επικοινωνεί ο ίδιος με τους πολίτες, όταν το κρίνει απαραίτητο.

newsit

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.