Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο Γερμανός τουρίστας από το Νότιο Πήλιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, ο Γερμανός τουρίστας στην περιοχή του Δήμου Νότιου Πηλίου , διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε χθες βράδυ στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Να σημειωθεί ότι είναι 77 ετών και νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης μέχρι που διασωληνώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 77χρονος διέσχισε με το αυτοκίνητό του την μισή Ευρώπη για να καταλήξει στις 14 Μαρτίου στο Νότιο Πήλιο, όπου διαμένει σε οικισμό περιφερειακά του Πλατανιά.

Πριν φύγει από τη Γερμανία προκειμένου να περάσει την κρίση του κορωνοϊού σε ένα απομονωμένο μέρος χωρίς κίνδυνο και συγκεκριμένα στο εξοχικό του, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε αρνητικός . Ξεκίνησε το ταξίδι με το αυτοκίνητό του και διέσχισε την μισή Ευρώπη, πριν ακόμα εφαρμοστούν σκληρά μέτρα απαγορεύσεων, με τους ρυθμούς της ζωής να κυλούν σχετικά ομαλά σε άλλες χώρες, γι΄αυτό και εκτιμάται από τους γιατρούς ότι ο ϊός τον «χτύπησε» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Όταν παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού, μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια, όταν διαγνώστηκε θετικός, διακομίστηκε για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σε ότι αφορά τον 47χρονο που βρέθηκε χθες θετικός στο ιό, είναι υγειονομικός από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και παρουσιάζει ελαφριά συμπτώματα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.