Κεραμιδάς κατά Μπονάνου: Πού ήταν κρυμμένος σήμερα ο κ. αντιπεριφερειάρχης;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων Στάθης Κεραμιδάς, άσκησε δριμεία κριτική, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, με αφορμή την απουσία του τελευταίου από τις σημερινές κινητοποιήσεις των ανθρώπων που κρατούν όρθια τη δημόσια Υγεία:

Ο αμετροεπής αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαρ. Μπονάνος, έχει αναγάγει σε ηρωική πράξη την -κατόπιν ενεργειών του– απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Νότιο Πάρκο και την Πλαζ.
Για πέμπτη συνεχή μέρα εμφανίζεται στα ΜΜΕ – παρότι δεν απασχολεί κανέναν – για να εξηγήσει τις προσπάθειες που κατέβαλε να πειστεί η Πολιτική Προστασία ως προς την αναγκαιότητα της απόφασης για κλείσιμο των δύο χώρων. 
Όλες αυτές τις μέρες, ο Μπονάνος παλεύει να κατηγορήσει τον Πελετίδη ότι ΄΄κρύφτηκε για το πάρκο΄΄ και το απέδωσε – με απαξιωτικό τρόπο – στην πολιτική ιδεολογία του δημάρχου.
Ποιος; Ο Μπονάνος …
Αλήθεια, σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας, πού ήταν κρυμμένος ο κ. Μπονάνος ;
Ο ιδεολογικός του αντίπαλος, ο Πελετίδης, ήταν εκεί που όφειλε να είναι. Στο Νοσοκομείο, μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές για να εκφράσει τη συμπαράστασή του, την αλληλεγγύη του, τη στήριξή του στον αγώνα για αξιοπρεπές δημόσιο σύστημα υγείας.
Ο Μπονάνος που ήταν ;
Και ακόμη :
Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαίας – εκ του θεσμικού του ρόλου – έχει αναρωτηθεί:
Τι έχει προσφέρει στην περιοχή για την αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας ; Ειδικά τις μέρες της πανδημίας έχει ακούσει γιατρούς και νοσηλευτές που ζητούν τα απαραίτητα ιατρικά υλικά για την προστασία τους ; Αφουγκράζεται ή όχι την αγωνία των υγειονομικών για θωράκιση των ίδιων και των ασθενών και τι κάνει γι αυτό;
Γνωρίζει ότι αυτές τις μέρες της καραντίνας, χιλιάδες Πατρινοί, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης;
Τον απασχολεί καθόλου ή αυτά θα τα λύσει –και το κάνει ήδη- ο…΄΄κρυμμένος δήμαρχος΄΄;
 Είναι καιρός, ο κ. Μπονάνος ν΄αφήσει τις πομπώδεις δηλώσεις για το θεαθήναι και να ασχοληθεί με ουσιώδη ζητήματα κάνοντας, ταυτόχρονα, την αυτοκριτική του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.