Σε καταγραφή των αποθεμάτων κρεάτων και αυγών υποχρεώνει η κυβέρνηση τις επιχειρήσεις ενόψει Πάσχα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταγραφή των αποθεμάτων κρεάτων και αυγών συστήνει η κυβέρνηση με τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης που κατατέθηκε στη Βουλή. Η κίνηση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να υπάρξει σχετική προετοιμασία για προμήθειες ενόψει του Πάσχα.

Με την τροπολογία αυτή υποχρεώνει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα εισαγωγής, εμπορίας, πώλησης, μεσιτείας, διακίνησης, διανομής και αποθήκευσης προϊόντων κρέατος αιγοπροβάτων (νωπών και κατεψυγμένων) και αυγών στην ελληνική επικράτεια, να υποβάλλουν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, στοιχεία αποθεμάτων σε κρέας αιγοπροβάτων και αυγά, εντός προθεσμίας δύο ημερών από την δημοσίευση των προτεινόμενων διατάξεων στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Οι επιχειρήσεις θα υποβάλλουν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κατ’ ελάχιστο:

1.Tην ποσότητα των αποθεμάτων σε κιλά για τα νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος αιγοπροβάτων και σε τεμάχια για τα αυγά.
2.Tην τοποθεσία αποθήκευσης των αποθεμάτων και, ιδίως, τη διεύθυνσή και τον ταχυδρομικό κώδικα.
3.Τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης και, ιδίως, την επωνυμία και τον διακριτικά τίτλο, την έδρα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και τα ειδικότερα στοιχεία επικοινωνίας του νόμιμου εκπροσώπου της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.