Για τον μικρό μας Ηλία…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα για τον μικρό Ηλία που δίνει τη μάχη του με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία , αυτή τη  σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Η Μονάδα Παίδων σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ζεστασιά του σπιτιού για τον μικρό μας Ηλία ή Ηλικο όπως τον λέμε στην εντατική. Θελουμε μαζί με όλους εσάς μαζί να φωνάξουμε και να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία ζωής στον μικρό ήλια μας που πάσχει από νωτιαια μυική ατροφια τύπου Ι,

Εμείς θα συνεχίσουμε να τον φροντίζουμε στην μονάδα μας με στοργη αγάπη και ιατρική ευθύνη.

Εδώ στην μονάδα έχουμε μια αρχή. Να μαχομαστε για την ζωή κόντρα στον θάνατο.. Ας δώσουμε όμως την ευκαιρία στον Ηλία μας για γονιδιακη θεραπεία. Το δικαιούται δεν το ζητά.. Εμείς οφείλουμε σαν γονείς σαν γιατροί σαν πολίτες να τον βοηθήσουμε και να του δώσουμε το δικαιωμα να αναπνεει που για μας είναι απλά. αυτονόητο. Σας περιμενουμε. Διαδώστε το. Ξέρετε άλλωστε που θα μας βρείτε…. Καλο Πάσχα σε όλους με όποιο μήνυμα ή ευχή περιεχει» γράφει ο κ. Ηλιάδης στο facebook στη λεζάντα της φωτογραφίας με το αγοράκι.

Η Μονάδα Παίδων σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ζεστασιά του σπιτιού για τον μικρό μας Ηλία η Ηλικο όπως τον…

Gepostet von Eliades Andreas am Donnerstag, 16. April 2020

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.