Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο Ηλίας Γρηγόρης, μετά το σάλο από την ανάρτησή του για τον Κ. Μητσοτάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tην αναστολή της κομματικής του ιδιότητας ζήτησε ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, χαρακτηρίζοντας παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, το σάλο που έχει προκληθεί από το πρωί της Κυριακής λόγω μιας ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο facebook με την οποία επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη για την εμφάνισή του στη συναυλία που έδινε η Πρωτοψάλτη σε δρόμους της Αθήνας χρησιμοποιώντας και εκφράσεις που δεν θεωρούνται κόσμιες (μ@λ@κ@ς). Στην εν λόγω ανάρτηση χαρακτήρισε “εικόνες ντροπής και επικοινωνιακό τρικ να φωτογραφίζεται ο Πρωθυπουργός με την Πρωτοψάλτη την ώρα που εμείς μένουμε σπίτι έχοντας χάσει τα αυγά και τα καλάθια”.

Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις καθώς το ανέδειξαν Αθηναϊκά ενημερωτικά sites ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία ζητώντας τη διαγραφή του κ. Γρηγόρη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε μάλιστα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

‘Οπως δήλωσε ο ίδιος κ  Γρηγόρης: “Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook.  Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι’  αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.