Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε πέντε Δήμους της Μαγνησίας για καταστροφές από την κακοκαιρία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε δήλωση του ο Βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος για την έγκριση κονδυλίων για τις καταστροφές που υπέστησαν Δήμοι της Μαγνησίας και των Β. Σποράδων από την πρόσφατη θεομηνία, αναφέρει:

«Όπως πληροφορήθηκα από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο υπογράφηκε σήμερα η απόφαση για την ενίσχυση των δήμων της Μαγνησίας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις 4 και 5 Απριλίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις 300.000 ευρώ που εγκρίθηκαν χθες για τον Δήμο Σκιάθου, εγκρίθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου 200.000 ευρώ, για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου 200.000 ευρώ και για τον Δήμο Σκοπέλου 200.000 ευρώ.

Επίσης, εγκρίθηκε οικονομική ενίσχυση 100.000 ευρώ για τον Δήμο Βόλου και τις καταστροφές στην περιοχή της Μακρινίτσας.

Απευθύνω θερμές ευχαριστίες προς τον Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, όχι μόνο για την ταχύτατη ανταπόκρισή του, αλλά και για την υλοποίηση της διαβεβαίωσής του, τόσο προς τους τέσσερις δημάρχους, όσο και σε εμένα προσωπικά, ότι θα ενισχυθούν οι δήμοι που επλήγησαν, κάτι που υλοποιείται με τη σημερινή απόφαση.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εσωτερικών λειτουργούν με πρωτόγνωρη ταχύτητα και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι το συμπέρασμα και μας ικανοποιεί όλους».

 

 

 

taxydromos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.