Χανιά: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο καθηγητής που κατηγορείται για υπόθεση παιδεραστίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Μεγάλη Παρασκευή (17.04.2020) πήρε ο 37χρονος καθηγητής από τα Χανιά ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε νωρίτερα την Μεγάλη Πέμπτη (16.04.2020) στην ανακρίτρια στα Χανιά προκειμένου να απολογηθεί.Ο 37χρονος συνελήφθη από την αστυνομία ύστερα από καταγγελίες για ασέλγεια σε βάρος πέντε ανηλίκων ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Γιώργο Κομισόπουλο, ο καθηγητής αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί στις 12.00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (17.04.2020).

Όπως ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του, “έχουμε αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Κατηγορείται για 5 περιπτώσεις ανηλίκων, μια πράξη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αρνείται τα πάντα. Θα έλεγα ότι οι περισσότερες περιπτώσεις ερμηνεύονται και αποδίδονται ως κατηγορίες. Η ανάκριση είναι εν εξελίξει”.

Βάσει του κατηγορητηρίου, ο 37χρονος – με πρόσχημα την παροχή βοήθειας σε μαθήματα Αγγλικών – οδηγούσε τα παιδιά στο σπίτι του και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Οι αρχές στο πλαίσιο της ανάκρισης κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

 

 

 

 

 

 

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.