Απίστευτο! Γυναίκα “έδιωξε” τον κορωνοϊό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γυναίκα 107 ετών από την Ολλανδία ανάρρωσε από τον κορωνοϊό. Η υπεραιωνόβια ίσως είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που νίκησε τη νόσο Covid-19. Η Κορνέλια Ρας αρρώστησε στις 17 Μαρτίου, την επομένη των γενεθλίων της, γράφει η ολλανδική εφημερίδα AD, μετά τον εκκλησιασμό της μαζί με άλλους ενοίκους του οίκου ευγηρίας στον οποίο διαμένει στο Χούρεϊ-Οβερφλάκεϊ, ένα νησί στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.

Η ίδια και 40 άλλοι που εκκλησιάστηκαν διαγνώσθηκαν θετικοί στον νέο κορωνοϊό. Δώδεκα από αυτούς έχουν έκτοτε καταλήξει, αλλά οι γιατροί είπαν τη Δευτέρα στην Ρας ότι νίκησε την ασθένεια.”Δεν περιμέναμε να επιζήσει”, δήλωσε στην εφημερίδα η ανηψιά της Μαάικε ντε Χρόοτ.

“Δεν παίρνει καμία φαρμακευτική αγωγή, εξακολουθεί να περπατάει καλά και γονατίζει κάθε βράδυ για να ευχαριστήσει τον Κύριο. Απ’ότι φαίνεται θα μπορέσει να συνεχίσει να το κάνει”, πρόσθεσε η ανηψιά της.

Πριν από την Ρας, ο γηραιότερος επιζήσας του νέου κορωνοϊού που έχει καταγραφεί από τότε που ξέσπασε η επιδημία ήταν ο Μπιλ Λάπσις, ένας Αμερικανός 104 ετών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.