Αντιπαραθέσεις μέσω facebook

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο περιφεριακός σύμβουλος της παράταξης Απ. Κατσιφάρας Κ. Καρπέτας, άφησε αιχμές κατά της περιφερειακής Αρχής Ν. Φαρμάκη, γράφοντας στο fb:

Είναι ιδιαίτερα θετικό να ακολουθούν το δικό μας δρόμο ακόμα και εάν το κάνουν μερικώς. Σε κάθε περίπτωση η κοινωνία καταλαβαίνει τι σημαίνει μια παράταξη να κάνει τηλεδιάσκεψη, ώστε να διατυπώσει ολοκληρωμένο κείμενο θέσεων και να το θέτει σε δημόσιο διάλογο και από την άλλη η περιφερειακή αρχή να κάνει μια τηλεδιάσκεψη για να βγάλει άλλο ένα δελτίο τύπου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΝΑΝΟΥ

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαρ. Μπονάνος, έσπευσε ν’ απαντήσει, γράφοντας στο fb:

Προφανώς και δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις, ΑΛΛΑ
Εσχάτως παρατηρείται το θλιβερό και συνάμα εξοργιστικό φαινόμενο , άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν το ρόλο τους μεταξύ του άνεργου τηλεσχολιαστή και του δοκιμασμένου και οψίμως αποδοκιμασμένου πολιτικου, να εκφράζουν πολιτικές (😉 απόψεις που ταιριάζουν σε παιδιά Δημοτικού (χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα παιδιά) , τύπου «εγώ το έκανα πρώτος», απέναντι σε μια περιφερειακή αρχή που αντίθετα με αυτούς ΠΡΑΤΤΕΙ και δεν υπάρχει για να βάζει θέματα στο δημόσιο διάλογο. Αναφέρομαι σε πρώην αξιωματούχους που είχαν απεριόριστο χρόνο στην περιφερεια να δείξουν έργο και δυστυχως κρίθηκαν για την απραξία τους Πόσο μάλλον όταν την στιγμή ακριβώς που οι ίδιοι άνθρωποι και οι «φίλοι» τους, έριζαν στο Δημόσιο διάλογο περί της απαγόρευσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων , εμείς ως Περιφερειακή Αρχή προτείναμε απτή δέσμη μέτρων για τα αποτελέσματα της νέας πραγματικότητας. Μέτρα που μετέπειτα , σε μεγάλο βαθμό , έγιναν κυβερνητικά μέτρα. Και που επειδή η κρίση μεγαλώνει, συνεχώς προτείνουμε νέες πρωτοβουλίες , διαβουλευόμαστε ασταμάτητα και χωρίς το άγχος της δημοσιότητας , που μάλλον περισσότερο ταιριάζει σε εκείνους που δεν έχουν ρόλο.
Συνεχίζουμε απερίσπαστα να κινούμαστε με το σύνθημα ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ και οι άλλοι με την λογική τους ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.