Αυστηρά μέτρα στα ΚΤΕΛ: Στο αυτόφωρο οι οδηγοί για επιβάτες χωρίς έγγραφα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πρωί της Δευτέρας, εστάλη στα ΚΤΕΛ Αττικής έγγραφο με το οποίο ειδοποιούνται οι οδηγοί των λεωφορείων πως θα οδηγούνται στο αυτόφωρο σε περίπτωση που εντοπιστούν να μεταφέρουν εκτός Αττικής άτομα τα οποία δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι.

Ενημερωμένο φέρεται να είναι και το υπουργείο Μεταφορών, ενώ γίνεται ξεκάθαρο ότι θα ληφθεί κάθε μέτρο ώστε την περίοδο του Πάσχα να μείνουμε όλοι σπίτι και να μη μπορούν να φύγουν κάποιοι για να περάσουν το Πάσχα στο χωριό.

Με βάση τον περιορισμό της κυκλοφορίας, στην επαρχία μπορεί μεταβεί μόνο όποιος αποδείξει ότι εκεί είναι η μόνιμη κατοικία του, με την Τροχαία να κάνει έφοδο στα ΚΤΕΛ Κηφισού και να εντοπίζει 17 άτομα τα οποία είχαν βάλει εισιτήριο και θα έφευγαν για Γιάννενα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει έτοιμο σχέδιο αντίδρασης για οποιοδήποτε σενάριο που μπορεί να υπάρξει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με την παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας και θα αποφασίσει αναλόγως για το ποια καινούργια μέτρα θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Η ΓΓΠΠ, τις επόμενες ημέρες θα παρακολουθεί το πόσο πειθαρχημένοι είναι οι πολίτες, όπως επίσης και την πορεία της νόσου. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό του περιορισμού της ώρας που θα μπορεί κάποιος είναι εκτός σπιτιού, αλλά και του αριθμού των μηνυμάτων που θα μπορεί να στείλει στη διάρκεια μίας ημέρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.