Κορωνοϊός: 873 ανθρώπους σε μια μέρα θρηνεί η Βρετανία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το χαμό 873 ανθρώπων σε μια μέρα, εξαιτίας του κορονοϊού, θρηνεί η Βρετανία. Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία ανακοίνωσαν πως μέσα στις 24 τελευταίες ώρες έχασαν τη ζωή τους 873 άνθρωποι, με τον απολογισμό στη χώρα να φτάνει πλέον στους 17.382 νεκρούς.

Ο τελευταίος απολογισμός στη Βρετανία είναι ο δεύτερος υψηλότερος από το περασμένο Σάββατο (18.04.2020) όταν ανακοινώθηκαν 888 θάνατοι και σχεδόν διπλάσιος (!) σε σχέση με τους θανάτους που ανακοινώθηκαν χθες (449).

Η αληθινή έκταση του απολογισμού των νεκρών από τον κορονοϊό στην Αγγλία και την Ουαλία ήταν 41% μεγαλύτερη από τους αριθμούς που ανακοίνωνε καθημερινά η κυβέρνηση μέχρι τις 10 Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν και στα οποία περιλαμβάνονται οι θάνατοι στην κοινότητα.

Η βρετανική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε πως μέχρι τις 10 Απριλίου κατέγραψε 13.121 θανάτους, σε σύγκριση με τους 9.288 που είχαν ανακοινωθεί στον καθημερινό απολογισμό που ανακοινώνει η κυβέρνηση γι’ αυτούς που πέθαναν σε νοσοκομεία.

Η Covid-19, η νόσος του αναπνευστικού που προκαλείται από τον νέο κορονοϊό, αναφέρεται στο ένα τρίτο όλων των πιστοποιητικών θανάτου που εκδόθηκαν στην Αγγλία και την Ουαλία μέσα στην εβδομάδα που έληξε στις 19 Απριλίου.

Στο Λονδίνο, η Covid-19 αναφέρεται σε περισσότερα από τα μισά πιστοποιητικά θανάτου που εκδόθηκαν την εβδομάδα αυτή.

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες και από Daily Mail

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.