Υπάλληλος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπάλληλος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας με επείγουσα ανακοίνωση τους, η οποία κοινοποιείται στον υπουργό Δικαιοσύνης και την ηγεσία της Δικαιοσύνης, καλούν τους συναδέλφους τους να απέχουν την Κυριακή και τη Δευτέρα από κάθε εργασία για την προστασία της υγείας τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:
“Μετά από την ενημέρωση που είχαμε σήμερα, ότι ένας συνάδελφός μας που υπηρετεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, το Δ.Σ. του ΣΔΥΑ συνεδρίασε εκτάκτως και με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του,

Καλεί όλους τους Δικαστικούς Υπαλλήλους που υπηρετούν στην πρώην Σχολή Ευελπίδων να απέχουν από οποιαδήποτε εργασία, την Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, για λόγους προστασίας της υγείας τους.

Ζητάμε:

1. Να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

2. Να τροποποιηθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των Δικαστικών Υπηρεσιών, έτσι ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι εργασίες που πρέπει να γίνονται, δηλαδή μόνο σε αυτές στις οποίες τίθεται σε κίνδυνο η ανθρώπινη ζωή.

Το Δ.Σ. του ΣΔΥΑ θα συνεδριάσει εκ νέου την Δευτέρα, για να εκτιμήσει τα όποια νέα δεδομένα και να καθορίσει την περαιτέρω στάση του”.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.