Βίβιαν Σαμούρη: Άφησαν στο σκοτάδι Πατρινή άνεργη μητέρα δυο παιδιών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, εδώ και αρκετές ημέρες, είχε, εγκαίρως, καταστήσει σαφές, με δημόσια παρέμβασή της, προς τους αρμόδιους κυβενητικούς αξιωματούχους, ότι είναι αδιανόητο, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, να απειλούνται οι αδύναμοι οικονομικά πολίτες με διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος ή να μην επανασυνδεθούν τα ήδη κομμένα ρεύματα και να απαιτείς από τον κόσμο να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό… Ο αρμόδιος Υπουργός προϊδέασε, ακολούθως, για μέτρα ανακουφιστικού χαρακτήρα στο θέμα της ΔΕΗ, αλλά… ξέχασε να συμπεριλάβει την επανασύνδεση των κομμένων ρευμάτων…
Δεδομένων τούτων, ιδού τι έγραψε στο fb η κ. Σαμούρη:
«Τι θα γίνει κ. Χατζηδάκη; Το κρυφτό θα παίξουμε; Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα είναι μιας ώρας υπόθεση. Μεταξύ άλλων, έχουμε και μητέρα άνεργη (Κ.Φ.) με δυό παιδιά χωρίς ρεύμα όλο αυτό το διάστημα. 
Μήπως είναι στρατηγικός κακοπληρωτής; 
Το τεράστιο αυτό ζήτημα που, ούτως η άλλως, μαστίζει την κοινωνία μας, είπαμε ή δεν είπαμε για όσο, τουλάχιστον, μας λέτε να #μένουμεσπίτι# να λυθεί για όλα τα νοικοκυριά. 
Έχετε καταλάβει την ευθύνη που φέρετε για ό,τι συμβεί σε αυτούς τους πολίτες; Ή έχετε την ασφάλεια οτι θα βάλετε τα φίλια ΜΜΕ να θάψουν ό,τι κι αν συμβεί;
Επικοινωνήσαμε, λοιπόν, με την ιδιωτική εταιρεία στο Ηράκλειο και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι δεν έχει καμία απολύτως ειδοποίηση απο το Υπουργείο (σας) Ενέργειας και φυσικά δεν έχουν καμμία ευαισθησία οι ίδιοι για να επανασυνδέσουν το ρεύμα. Η γυναίκα ειναι με βαριά κατάθλιψη και απειλούσε να θέσει τέλος στη ζωή της. Καλή είναι και η δόξα κ.Υπουργέ δια του Εμείς#μένουμεσπίτι# αλλά τα μέτρα κοντεύουν να λήξουν κι εμείς κινδυνεύουμε να μετράμε νεκρούς απο άλλες αιτίες, που φυσικά! εσείς δεν θα φταίτε».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.