Συγκλονιστικό βίντεο μέσα από νοσοκομείο του Μπέργκαμο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο κορονοϊός πλέον έχει εξαπλωθεί πλέον σε 176 χώρες και ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 9.278, των καταγεγραμμένων κρουσμάτων σε 225.647 ενώ 85.831 άνθρωποι έχουν αναρρώσει.

Η Ιταλία συνεχίζει να είναι η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα με τους νεκρούς να ανέρχονται τους 4.032 νεκροί μέχρι και την Παρασκευή.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την ιταλική εφημερίδα La Repubblica βλέπουμε ένα ατελείωτο κονβόι από φορτηγά το στρατού (70 σύμφωνα με το ρεπορτάζ) στο Μπεργκάμο της Ιταλίας. Τα φορτηγά αυτά μεταφέρουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, νεκρούς. Τα φέρετρα και τα άψυχα κορμιά ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του κορονοϊού.«Έχουμε σημαντικό αριθμό θανάτων, οι οποίοι δεν αποδίδονται στην πανδημία επειδή οι άνθρωποι πέθαναν στα σπίτια τους ή σε οίκους ευγηρίας και δεν είχαν ελεγχθεί», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Τζόρτζιο Γόρι.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, έχουν υπάρξει 164 θάνατοι στην πόλη, τις δύο πρώτες βδομάδες του Μαρτίου, 31 εκ των οποίων αποδίδονται στον κορονοϊό.

Την ίδια στιγμή, ένα βίντεο από νοσοκομείο στη Μπέργκαμο της Ιταλίας που δέχεται ασθενείς με κορονοϊό, έρχεται να μας στοιχειώσει.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Vimeo- πιθανόν από νοσοκόμα- και δείχνει τους ασθενείς στα κρεβάτια με μάσκες να μάχονται κατά τον θανατηφόρο ιό. Όπως θα προσέξει κανείς, υπάρχουν κλίνες μέχρι και στους διαδρόμους στην προσπάθεια του νοσοκομείου να αντιμετωπίσει τον μεγάλο αριθμό ασθενών.

Ας αποτελέσει αυτό ακόμα ένα μήνυμα για εμάς να #μείνουμεσπιτι.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το νοσοκομείο.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.