Ο ΣΚΕΑΝΑ έστειλε χρήματα στους αστυνομικούς που βρίσκονται στον Έβρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο ΣΚΕΑΝΑ και μάλιστα «παρέσυρε» και τους επιχειρηματίες ολόκληρης της Ελλάδος να στηρίξουν τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς που αυτές τις ημέρες βρίσκονται στον Έβρο.

Συγκεκριμένα κατέθεσαν χρήματα στον σύλλογο καταστηματαρχών της Αλεξανδρούπολης προκειμένου οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο να μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα, αναψυκτικά και καφέδες.

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής Σπύρος Στεργίου ανέφερε χαρακτηριστικά: » Στον Έβρο βρίσκονται συγγενείς μας, τα αδέρφια μας, τα ξαδέρφια μας, οι φίλοι μας… δεν μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι. Δώσαμε κάποια χρήματα, ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Η Πάτρα είχε καρναβάλι αλλά το μυαλό μας ήταν σε εκείνους.»

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας δήλωσε:

«Ως Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, ευχαριστώ θερμά την Διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ για την στήριξή του στους συναδέλφους αστυνομικούς και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στον Έβρο. Η στήριξη των καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Πάτρας σε όλους όσους αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για το Εθνικό τους καθήκον, οπλίζει με δύναμη τα στελέχη μας. Εκ μέρους τους εκφράζω και πάλι τις πιο θερμές ευχαριστίες μου.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.