Κατάκολο: Κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο από τη Γένοβα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ταξίδι τους στην Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο απολαμβάνουν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου MSC Opera που κατέπλευσε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι στο λιμάνι του Κατακόλου, πρώτο σταθμό της κρουαζιέρας.

Οι επιβάτες όλοι καλά στην υγεία τους, δεν δείχνουν να ανησυχούν για τον κορωναϊό. Άλλωστε δεν ματαίωσαν το ταξίδι τους αυτό και ευδιάθετοι αποβιβάστηκαν στο λιμάνι Κατακόλου, για να επισκεφθούν την περιοχή, τον Πύργο και την Ολυμπία.

Χαρακτηριστικό των εικόνων που καταγράψαμε για το κρουαζιερόπλοιο που ξεκίνησε από τη Γένοβα της Ιταλίας, ήταν πως κανένας απο τους επιβάτες δεν φορούσε μάσκα ή έδειχνε να λαμβάνει μέτρα αυτοπροστασίας.

Ιταλοί, Γάλλοι, Αυστραλοί, Καναδοί, Ρώσοι, Αμερικανοί είναι στην πλειοψηφία τους οι ταξιδιώτες, συνολικά 1580 τον αριθμό, που σε δηλώσεις τους φάνηκαν αρκετά ψύχραιμοι με το θέμα του κορωνοϊού.

Ακόμα και οι Ιταλοί έκαναν λόγω για μια “γρίπη” στην οποία έχει δοθεί μεγάλη διάσταση…

Να σημειώσουμε πως από την πλευρά των Αρχών έχουν ληφθεί τυπικά μέτρα ασφάλειας, όπως διακριτική παρουσία φύλαξης από το Λιμεναρχείο Κατακόλου και ασθενοφόρο με εκπαιδευμένο πλήρωμα του ΕΚΑΒ για θέματα αντιμετώπισης κρουσμάτων κορωνοϊού

ilialive.gr.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.