Χρήστος Πατρινός: «Ο Καραγκιόζης μένει σπίτι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε το «Περί Σκιών» και ο Χρήστος Πατρινός. Οπως αναφέρει: «Επειδή τα παιδιά μας είναι πάντα δημιουργικά, δραστήρια, έχουν έμπνευση και φαντασία ακόμη κι όταν είναι συνέχεια στο σπίτι και επειδή αγαπάνε τον λαϊκό ήρωα του θεάτρου σκιών δίνουμε τη δυνατότητα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να εμπνευστούν και να ζωγραφίσουν τις δημιουργίες τους με θέμα “Ο Καραγκιόζης μένει σπίτι”».

Ετσι, όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν τη ζωγραφιά ή τις ζωγραφιές του παιδιού τους μέχρι την Τρίτη 31 Μαρτίου και ώρα 11:59 μ.μ. μέσω messenger στο Περί Σκιών ή στο Χρήστος Πατρινός, με e-mail στο [email protected] ή εναλλακτικά στην ταχυδρομική διεύθυνση Περί Σκιών, Νόρμαν 20, Αγιος Διονύσιος ΤΚ 26223 Πάτρα.

Ολοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα ενθύμιο για την αξιόλογη προσπάθειά τους, ενώ οι τρεις επικρατέστερες θα κερδίσουν από μια χειροποίητη φιγούρα.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στο κανάλι Περί Σκιών στο youtube θα αναρτώνται παραστάσεις Καραγκιόζη που έχουν πραγματοποιηθεί ανά την Ελλάδα και ολιγόλεπτα στιγμιότυπα με το παραδοσιακό θέατρο σκιών του Χρήστου Πατρινού χαρίζοντας γέλιο, κέφι, χαρά για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι την λαϊκή τέχνη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.