Συνεργείο στις ΗΠΑ κατεδάφισε λάθος σπίτι! (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πραγματικά κάτι που δεν θα ήθελε κανείς να του τύχει. Ένα συνεργείο από το Ντάλας των ΗΠΑ έκανε ένα τεράστιο λάθος, ισοπεδώνοντας λάθος σπίτι.

«Θύμα» ήταν ένα ροζ ακίνητο, το οποίο οι εργάτες της JR’s Demolition θεώρησαν ότι ήταν προς κατεδάφιση καθώς έπειτα από μια σύντομη έρευνα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν καλώδια ρεύματος, εγκατάσταση αερίου ή κάτι άλλο που να φανέρωνε κατοίκους.

Δεν γνώριζαν, όμως, ότι ο ιδιοκτήτης του είχε πεθάνει πριν από τρία χρόνια και το είχε… αφήσει σε έναν φίλο του. Έτσι, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις εργασίες προς κατεδάφιση, την ίδια στιγμή που οι γείτονες πίστεψαν ότι ο ιδιοκτήτης ξεκίνησε να κάνει ανακαίνιση.

Το… κακό δεν άργησε να έρθει και όταν ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης, Jeremy Wenninger ήταν πολύ αργά. «Η JR’s Demolition είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τις κατεδαφίσεις εδώ και 15 χρόνια. Εγώ, ως ιδιοκτήτης, είμαι στις κατεδαφίσεις εδώ και 35 χρόνια και μετά από 50.000 στις οποίες έχουν συμμετέχει, πρώτη φορά γίνεται τέτοιο λάθος», είπε άνθρωπος της εταιρείας στο CBS11.

Πλέον η εταιρεία και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι σε επαφή, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσά τους.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.