Στο Αίγιο θα βρεθούν τη Δευτέρα Κεφαλογιάννης – Κονταδάκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης κοπής τής πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα (17/2) με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, εισέρχονται πλέον τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.

Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επικείμενη εκδήλωση είναι μεγάλο καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. ή από τα γραφεία τής ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιαλείας (Μητροπόλεως 49).

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «TELIS», στο Αίγιο, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία από τον κ. Κεφαλογιάννη, ενώ χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνει και ο έτερος προσκεκλημένος, ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και Διευθυντής του Προέδρου του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.