Στα χέρια του Γιώργου Μπάρλου η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η εποχή Γιώργου Μπάρλου ξεκινά στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Σάκη Καλογερόπουλο. Η συμφωνία των δυο ανδρών οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο Σάκης Καλογερόπουλος και ο Γιώργος Μπάρλος συμφώνησαν σε όλες τις παραμέτρους, παρουσία των νομικών τους συμβούλων, Χάρη Γρηγορίου και Κώστα Κρεμμύδα αντίστοιχα.
Ο Μπάρλος παίρνει το 52% των μετοχών της ΠΑΕ με προοπτική να αποκτήσει και τις ιδρυτικές, το καλοκαίρι, αυξάνοντας το ποσοστό του στο 70%.
Οι υπογραφές θα πέσουν την ερχόμενη Παρασκευή, δοθέντος ότι από Δευτέρα έως Πέμπτη θα απουσιάζει ο δικηγόρος του Μπάρλου, Κώστας Κρεμμύδας, στο εξωτερικό (έχει υποχρεώσεις στο Ευρωκοινοβούλιο).
Έχει αξία να τονιστεί πως η αγάπη του Γιώργου Μπάρλου για την «κοκκινόμαυρη» ομάδα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μην περιοριστεί στο μάνατζμεντ, αλλά να προβεί τελικά στην αγορά της ΠΑΕ!
Ο Μπάρλος μοιάζει αυτή τη στιγμή ο μόνος Πατρινός που μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά την ΠΑΕ, έχοντας αποδείξει και από την ενασχόλησή του με το τοπικό ποδόσφαιρο (Ατρόμητος) την αγάπη του για την πόλη και χώρο.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.